Misiunea noastra

          Ne-am asumat misiunea de a imbunatati calitatea si diversitatea serviciilor de productie video disponibile in zona Sud Muntenia, de a crea noi locuri de munca si de a ne implica activ in rezolvarea problemelor sociale.

Fotografia este butonul de pauza al vietii

Add Your Heading Text Here

Implicare sociala si sprijinul comunitatii

          Office TV este organizat ca intreprindere sociala sub forma de ONG si activeaza in zona de sud a Romaniei, in special in judetul Giurgiu. Implicarea in comunitate consta in sprijinul oferit persoanelor varstnice aflate in dificultate, in vederea imbunatatirii conditiilor de trai si a starii de sanatate.


          Vârstnicii din mediul rural constituie un grup vulnerabil care se confrunta cu lipsuri de tot felul.
În comuna Isvoarele din județul Giurgiu trăiesc aproximativ 1500 de locuitori, intre care am identificat persoane vârstnice care traiesc singure, au o stare de sanatate precara si posibilitati materiale reduse. In ultimii 2 ani am reusit sa le oferim sprijin prin programele noastre sociale, donatii de alimente, asistenta medicala, ajutor in gospodarie.

 

          Ne puteti urmari activitatea sociala pe Facebook si Instagram, unde vom posta periodic toate actiunile, iar daca vreti sa ne sprijiniti printr-o donatie, o puteti face aici:

 

 

          Cont bancar (BCR): RO59RNCB0082169467320001

          Nume: Asociatia Office TV – Birou Televiziune

          CIF: 43750570